Hakan Girit’ten Öğrencilere Armağan

Bodrum’da Yaşayan Ünlü Sanatçı Hakan Girit, Okulların Açılmasıyla Tüm Platformda Yer Alan “Okul Yolu” Adlı Single’ını Öğrencilere Hediye Ettiğini Söyledi. Yaklaşık 35 Yıldır Devam Eden Müzik Yolculuğunda, Sayısız TV Ve..

Hakan Girit’ten Öğrencilere Armağan
Yayınlanma: Güncelleme: 8 views

Bodrum’da Yaşayan Ünlü Sanatçı Hakan Girit, Okulların Açılmasıyla Tüm Platformda Yer Alan “Okul Yolu” Adlı Single’ını Öğrencilere Hediye Ettiğini Söyledi.

Yaklaşık 35 Yıldır Devam Eden Müzik Yolculuğunda, Sayısız TV Ve Radyo Programı, Albüm Ve Single Çalışmaları İle Yüzlerce Konser, Festival Ve Turnelerde Yer Alıp, Bir Çok Uluslararası Otelin Gala Gecelerinde Sahne Alan Ünlü Sanatçı Hakan Girit, Okulların Başlamasıyla “OKUL YOLU” Adlı Parçasını Öğrencilere Armağan Etti. Tüm Dijital Platformlardan Dinlenebilecek Şarkı, Yayınlandığında Müzikseverlerin Büyük İlgisini Çekmiş, Binlerce Kez Dinlenmişti.

Söz Ve Müziği Cem Bezeyiş’e Ait Olan Çalışmanın Kendisi İçin Çok Özel Olduğunu Söyleyen Hakan Girit; ‘Müzik Çalışmalarım Bodrum’da Devam Ediyor. Deneyimli Müzisyen Arkadaşlarımla Gerek Yeni Çalışmalarım, Gerekse Sahne Performanslarımızın Bu Kadar İlgi Görmesi Beni Çok Heyecanlandırıyor. Okulların Açılmasıyla ‘Okul Yolu’ Adlı Şarkımı Tüm Öğrenci Arkadaşlarıma Hediye Ediyorum. Yeni Çalışmalarımız Ve Sürprizlerimizle Müzik Sever Dostlarımızın Karşısında Olacağız” Dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.