Ege ve Obekpa, “Sipay Bodrum FK için sonuna kadar savaşacağız”

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum Futbol Kulübü ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte takımın genç yıldızlarından Ege Bilsel ve Gabriel Obekpa motive..

Ege ve Obekpa, “Sipay Bodrum FK için sonuna kadar savaşacağız”
Yayınlanma: Güncelleme: 3 views

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum Futbol Kulübü ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte takımın genç yıldızlarından Ege Bilsel ve Gabriel Obekpa motive olduklarını, Sipay Bodrum FK için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Sipay Bodrum FK 31 Ağustos Cumartesi saat 21.45’te Göztepe’ye konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte takımın genç yıldızlarından Ege Bilsel ve Gabriel Obekpa takım için sonuna kadar mücadele edeceklerinin mesajını verdi.

blank

LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ
Ligde kalıcı olmak istediklerini söyleyen Ege Bilsel, “Takımıma katkı vermeye başladım, bunun için çok mutluyum ve ilk galibiyetimizi aldık. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah daha çok galibiyet alalım. Öncelikle çok heyecanlıyım ben de profesyonel kariyerimin daha başındayım. Çok çalışıyorum, çok büyük hayallerim, hedeflerim var. Bu hayallerim hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum burada. Mesela altyapıda oynadım burada, altyapıda oynarken kulübümüz ikinci ligdeydi hiç düşünemiyordum buralara kadar geleceğimizi ve benimde kulübüme katkı verebileceğimi, benim için de hayal gibi geliyor ama beni daha çok motive ediyor. Tabii ki benim de hayallerim var Arda Güler gibi ülkemi temsil etmek istiyorum. Avrupa’ya gitmek istiyorum ama öncelikle ilk işim Bodrum’da takımıma daha çok katkı vermek. Bodrum’un ileride Avrupa’da oynayabileceğini düşünüyorum. Kulübümüz elverişli bu duruma ama bu sene ilk başta gerçekçi hedefimiz yani ligde kalmak yani kalıcı olmak istiyoruz.” dedi.

blank

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
Takımın Nijeryalı genç yetenek oyuncusu Gabriel Obekpa ise, “Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum taraftarla buluşmak da gerçekten çok olağanüstü bir durumdu. Maç öncesi maçın devamında bize inanılmaz derecede motive ettiler, tezahüratlarda bulundular bu da beni daha çok iştahlandırdı. Onlar için yüzde yüzümü vermek için açıkçası sabırsızlanıyorum, dediğim gibi çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Geçtiğimiz maçta 15-20 dakika süre aldım gerçekten benim için de çok heyecanlıydı. Çok atmosferli bir mücadeleydi. Zorlu bir maç sonunda kazandık. Bu önümüzdeki maç için de aynı şekilde motiveyim. Fiziksel olarak da kendimi hazır hissediyorum süre aldığım sürece elimden geldiğince yapacağım” diye konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.