Elvan Erdin’den ‘Yetecek Kadar’

Bosfor Turizm’in ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle devam eden 21. Gümüşlük Müzik Festivali kapsamında Ressam Elvan Erdin’in, “Yetecek kadar” başlıklı resim sergisi, 25 Ağustos’a kadar görülebilir…..

Elvan Erdin’den ‘Yetecek Kadar’
Yayınlanma: Güncelleme: 1 views

Bosfor Turizm’in ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle devam eden 21. Gümüşlük Müzik Festivali kapsamında Ressam Elvan Erdin’in, “Yetecek kadar” başlıklı resim sergisi, 25 Ağustos’a kadar görülebilir…

Kadıkalesi Armonia Bodrum Evleri Şapeli’nde kokteylle açılan sergide sanatçının son dönem çalışmalarının yanı sıra farklı dönemlerde ürettiği eserleri sergileniyor. Ressam Elvan Erdin’in resim ve yerleştirmelerinden oluşan sergi, 25 Ağustos Pazar gününe kadar, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri saat 16.00-20.00 arası sanatseverlerin ilgisine açık olacak.

Erdin, yurtdışı başarılarından sonra Bodrum’a yerleşmiş
Maçka Teknik Lisesine Endüstriyel Boya ve Dekorasyon bölümünden mezun olan Erdin, resim eğitimini Londra’da Croydon College Fine Arts Painting bölümünde tamamlamış. İleriki dönemlerde Guildhall University, London’da İnterior design ve Technology bölümüne devam eden sanatçı, buradan BA Honours degree ile mezun olmuş.

Bodrum’un tarihine eklenmek
Türkiye’de ve yurtdışında birçok karma sergiye katılan sanatçı, kişisel sergiler açmış, fuar ve bianellere katılmış, çeşitli tasarım ve sanatsal projelere imzasını atmış. 2019 yılında Bodrum’a yerleşen Elvan Erdin, ürettiği eserleri Bodrum’un kimliğinden ayrı düşünmek istemiyor; çağdaş bir yaklaşımla kentin tarihiyle uyumlu sergiler açarak Bodrum’un hafızasına eklenmeyi amaçladığını ifade ediyor.

3 kişilik bir sanat inisiyatifi ile Bodrum Dağbelen’deki “Ayşe Teyze” konulu sergi, Bodrum Kent Müzesi’nde “Merhaba” başlıklı bir proje; Bodrum Deniz Müzesi’ndeki “Deniz Ülkesi” sergisi ve bunlara ek olarak sanatçının inisiyatiften bağımsız olarak, Gümüşlük Cemile’nin Sabunları’ndaki kişisel sergisi, Bargilya Festivali kapsamında gene tarihi bir yapıda, ‘Tuz Deposu’nda açılan ‘Kuşlar’ adlı grup sergisi ve Bodrum Yağhane’de açılan kişisel sergileri de bulunuyor.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.