Kurala Uymayan Berber Ve Kuaförlere Yaptırım Uygulansın

Ticaret Bakanlığının berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasının yürürlüğe girmesiyle birlikte 1 Temmuz itibariyle Bodrum’da da bahse konu işletmeler bu kararı Pazar günleri..

Kurala Uymayan Berber Ve Kuaförlere Yaptırım Uygulansın
Yayınlanma: Güncelleme: 19 views

Ticaret Bakanlığının berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasının yürürlüğe girmesiyle birlikte 1 Temmuz itibariyle Bodrum’da da bahse konu işletmeler bu kararı Pazar günleri kapatarak uyguluyor. Ancak bazı işletmelerin bu kurala uymamalarından rahatsızlık duyan berber esnafı bugün Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez‘i ziyaret etti.

Konuya ilişkin dilekçelerini Bodrum Kaymakamlığına da ilettiklerini belirten esnaflar, Oda Başkanı Başeymez’den kurala uymayan işyerleri ile ilgili yaptırım uygulanmasını talep ettiler.

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Erdoğan Başeymez, bir düzen varsa buna herkesin uyması gerektiğini, adaletsiz yaklaşımın önüne geçmek için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Taleplerini ileten berber esnafı önümüzdeki günlerde Bodrum Ticaret Odası‘nı da ziyaret edeceklerini belirttiler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.