Bu kez oyun değil gerçek…

Bodrum’un yöresel kına gecesi ve düğün merasimlerinin anlatıldığı halk oyunlarında sahneye gelin ve damat olarak çıkan Bodrumlu iki genç, hayatlarını birleştirme kararı üzerine bu kez kendi nişan törenlerinde yüzük taktı…

Bu kez oyun değil gerçek…
Yayınlanma: Güncelleme: 5 views

Bodrum’un yöresel kına gecesi ve düğün merasimlerinin anlatıldığı halk oyunlarında sahneye gelin ve damat olarak çıkan Bodrumlu iki genç, hayatlarını birleştirme kararı üzerine bu kez kendi nişan törenlerinde yüzük taktı.

İlk okuldan itibaren farklı halk oyunları ekiplerinde sahneye çıkan Selen Coşar ve Ahmet Can Türköz, geçen yıl Bodrum Devran Dans ekibinde bir araya geldi.

blank
Bu ekiple Yunanistan, Makedonya ve Bulgaristan’da katıldıkları gösterilerde, Bodrum’un düğünlerini sahneye taşıdılar. Çoğunlukla kına düğünü temsillerinin sahnelendiği etkinliklerle iki arkadaş, gelin ve damadı temsil etti.

Bir motosiklet bayisinde çalışan Selen Çoşar ile Merkez Taksi’de hat sahibi Ahmet Can Türköz arasında ilerleyen süreçte duygusal bağ oluştu. Bunun üzerine iki genç, aldıkları evlenme kararını aileleriyle paylaştı.

blankblank
Gülden ve Mehmet Coşar çiftinin kızı Selen Çoşar ile Arzu ve Kader Türköz çiftinin oğlu Ahmet Can Türköz için Müskebi Düğün Salonu’nda Nişan töreni yapıldı.

blank blank
Çiftin yüzüklerini genç iş insanı Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Seha Ergene taktı.

Genç çiftin mutlu gününe çok sayıda davetli etlik etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.