“Boyut-Toprağın Hareketi”

25-31 Temmuz tarihleri arasında BodrumArt Sanat ve Kültür Derneği sanatçılarından 33 sanatçının katılımıyla Artemisia Sergi Salonu’nda gerçekleşecek olan “Boyut-Toprağın Hareketi” isimli serginin açılışına davetlisiniz. BodrumArt Sanat ve Kültür Derneği üyesi..

“Boyut-Toprağın Hareketi”
Yayınlanma: Güncelleme: 97 views

25-31 Temmuz tarihleri arasında BodrumArt Sanat ve Kültür Derneği sanatçılarından 33 sanatçının katılımıyla Artemisia Sergi Salonu’nda gerçekleşecek olan “Boyut-Toprağın Hareketi” isimli serginin açılışına davetlisiniz.

BodrumArt Sanat ve Kültür Derneği üyesi çok sayıda seramik sanatçısının bir araya geldiği ilk geniş kapsamlı sergi olma niteliğini taşıyan sergide, sanatçılar toprağı hem madde boyutunda farklı formlarda hem de bir metafor olarak ele aldıkları eserleri sergileyecekler.

Sergide ağırlıklı olarak Bodrum ve İzmirli seramik sanatçılarının eserleri sergilenirken, “Toprağın Hareketi” konusunu farklı bakış açıları ve tekniklerle ele alan çeşitli disiplinlerden sanatçıların da eserlerine yer verilecek.

Aynı zamanda geçmişten bugüne Toprak-Çamur ve Seramik Sanatının bağlantısı, gelişimi ve incelikleri sanatçılar tarafından anlatılarak ziyaretçilerle paylaşılacak.

BodrumArt Sanat ve Kültür Derneği 2005 yılından bu yana gerçekleştirdiği sanatçı buluşmaları, çalıştay ve sergilerle Bodrum’da ikamet eden ve Bodrum’dan ilham alan sanatçıları ortak projelerde buluşturmaya ve Bodrum’un kültür ve sanat değerlerini yaşatmaya devam ediyor.

Açılış kokteyli: 25 Temmuz 2024 – 18.30

Katılan sanatçılar:
AHMET HIDIR
ASUMAN AYDOĞAN
AYNUR KARACA
AYNUR YAĞIZ
AYŞE HINNERKOPF
AYŞE ÖZER
BİNGÜL OYMAN
EMEL ALTUĞ
FERDA YÜKSEL
GILMAN TEKİN GENCEL
HODA KHALİGHİ
HÜSNİYE GÖÇEBE
IRMAK ÖZCAN BİRLİK
İNCİ BAŞAĞA YÖRÜKOĞLU
MİHRİBAN NACİYE ÇOBAN
MÜJGAN EDEN
NERİMAN ALPAGUT
NERİMAN KARŞANBAŞ
NURAN GÜVENÇ
NURDAN BOZKURT
NURGÜL BİLEN
NURHAN İBAK
OYA YAKAR
PAKİZE SARIKAYA
REMZİYE ATASOY MUTLU
SERAP PİRİNÇ
SEVESTET ALİSİPAHİ ŞAKAR
SİBEL HEPSAYAR
SÜYÜM BIKE GÜVENÇ NORIS
TUĞBA BAYRAM
YASEMİN GÜMÜŞKESEN
YASEMİN ÖZKAN
YEŞİM BALABAN

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.