Yurt dışında daha çok ilgi görüyor

Yaklaşık 4 yıl önce Bodrum mandalinasının kokusunu ürettiği sabunlarla ABD’ye taşıyan Naturel Bodrum‘un ürünlerine yurt dışından ilgi artıyor. Bodrum mandalinasını değerlendirmek için 9 yıl önce başlatılan çalışmayla firmanın üretmeye başladığı..

Yurt dışında daha çok ilgi görüyor
Yayınlanma: Güncelleme: 17 views

Yaklaşık 4 yıl önce Bodrum mandalinasının kokusunu ürettiği sabunlarla ABD’ye taşıyan Naturel Bodrum‘un ürünlerine yurt dışından ilgi artıyor.

blank blank
Bodrum mandalinasını değerlendirmek için 9 yıl önce başlatılan çalışmayla firmanın üretmeye başladığı sabunların çeşidi artarken, iki yıl önce kolonya üretimine de başlanıldı.

blank blank
Kokusu ve aromasıyla gıda ürünü olarak ilgi gören Bodrum mandalinasının yağı da kozmetik sektöründe kullanılıyor. Bodrum mandalinası yağından üretilen sabunların ilk ihracatı 4 yıl önce ABD’ye yapan firma, doğal ve sağlıklı içerikler ile üretilen ürünlerini e-ticaretle daha geniş bir coğrafyaya ulaştırıyor.

blank blank
Sabunu üreten firmanın ortağı Faysal Şefkatlioğlu, doğal ve sağlıklı içerikler ile ürettikleri ürünlere yurt dışından talebin artmasının sevinci olduğunu söyledi.

Farklı kokuların da kullanıldığı 16 çeşit sabun, 12 çeşit kolonya üretimine devam etiklerini belirten Şefkatlioğlu, el dezenfektanı da ürettiklerini yeni ürünler konusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.