Atıklar Sanata Dönüşüyor

Resim ve heykellerinde atık malzemeleri de kullanan Sedat Nacar’ın sergisi Akademia Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu. Kitaplı Kafe Kaktüs Bodrum desteğiyle gerçekleşen ve kelimenin tam anlamıyla 7’den 70’e katılımın olduğu açılış..

Atıklar Sanata Dönüşüyor
Yayınlanma: Güncelleme: 9 views

Resim ve heykellerinde atık malzemeleri de kullanan Sedat Nacar’ın sergisi Akademia Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.

blank blank

Kitaplı Kafe Kaktüs Bodrum desteğiyle gerçekleşen ve kelimenin tam anlamıyla 7’den 70’e katılımın olduğu açılış kokteylinde Vakıf bahçesi oldukça neşeliydi. Yapıtlarıyla davetlileri etkileyen Sedat Nacar, kokteylin sonunda eline aldığı gitarı ile konuklara sürpriz yaptı.

blank blank

Bodrum’un yeni ve daimî sanat, kültür, arkeoloji ve felsefe merkezi olma amacıyla yola çıkan Akademia Vakfı, 2024 yılı ikinci sergisiyle, çıktığı yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Nacar’ın “Anlam” sergisiyle, atıkların sanata dönüşme yolculuğunu izlemek için Bodrum’un ilk “Adliye” binasını mesken etmiş olan Akademia Vakfı’na yolunuzu düşürmelisiniz.

blankblank

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.