Akvaryum Koyu Daha Temiz

Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikle, Akvaryum Koyu’nda kıyı ve deniz dibi temizliği yapıldı. Bazı kurum ve kuruluşların desteğiyle gerçekleştirilen çevre temizliğinde, gönüllüler araç yolu olmayan bölgeye..

Akvaryum Koyu Daha Temiz
Yayınlanma: Güncelleme: 9 views

Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikle, Akvaryum Koyu’nda kıyı ve deniz dibi temizliği yapıldı.
Bazı kurum ve kuruluşların desteğiyle gerçekleştirilen çevre temizliğinde, gönüllüler araç yolu olmayan bölgeye Milta Bodrum Marina’dan teknelerle açılarak ulaştı.

blank blank

Özellikle günlük tur ve mavi yolculuk tekneleri olmak üzere vatandaşların özel tekneleri ile gitmeyi tercih ettiği yerlerden biri olan koy çevresindeki temizlik çalışmasında, önceki yıllara göre daha az atık toplandı.

blank blank

Etkinliğe Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, eşi Yasemin Çit ile katılarak destek verdi.

blank blank

Kaymakam Mustafa Çit, bölgede bu sene daha az atık çıktığını belirterek, çevre duyarlığının arttığı için mutlu olduğunu söyledi.

blank blank

DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, doğayı korumak adına farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını, kirletmemek gerektiği mesajını vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

blank blank

Bodrum Bölge Liman Başkanı Tuncay Aydın ise, mavi vatanı korumak için hassasiyet gösterdiklerini belirterek, doğayı korumak için herkese görev düştüğünü ve daha duyarlı olunması gerektiğini söyledi.

blank blank

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.