Goca Bodrum’un Zafer Gecesi

Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor’un Şampiyonluğunu Coşkuyla Kutluyor Süper lige yükselen Bodrumspor’da şampiyonluk coşkusu sürerken Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da şampiyonluk korteji ve konser düzenliyor. Perşembe günü oynanan play-off finalini kazanarak Türkiye Süper Ligine..

Goca Bodrum’un Zafer Gecesi
Yayınlanma: Güncelleme: 6 views

Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor’un Şampiyonluğunu Coşkuyla Kutluyor

Süper lige yükselen Bodrumspor’da şampiyonluk coşkusu sürerken Büyükşehir Belediyesi Bodrum’da şampiyonluk korteji ve konser düzenliyor.

Perşembe günü oynanan play-off finalini kazanarak Türkiye Süper Ligine yükselen Bodrumspor’da şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenecek olan etkinliklere yoğun katılım bekleniyor.

Muğla tarihinin süper lige yükselen ilk takımı olan Bodrumspor’un tarihi başarısı şehirde kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kortej yürüyüşü ve konser düzenleniyor. 2 Haziran Pazar günü saat 20.30’da Milta Marina’dan başlayacak olan şampiyonluk korteji Bodrum Belediye Meydanı’nda son bulacak. Meydana ulaşan taraftarlar 21:00’de DJ Ersin ve 22:30’da Bülent Serttaş konseriyle şampiyonluğu kutlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Goca Bodrum’un Zafer Gecesi adıyla düzenlenecek olan kutlamalara Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta katılacak. Aras sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şampiyonluk kutlamalarına tüm vatandaşları davet ederek bu coşkuya ortak olmalarını istedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.