Meslek Lisesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Lisenin Konferans Salonunda gerçekleştirilen fuara  İlçe Millî Eğitim Müdürü Arslan Korkmaz, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü İlknur..

Meslek Lisesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı
Yayınlanma: Güncelleme: 44 views

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

blank blank

Lisenin Konferans Salonunda gerçekleştirilen fuara  İlçe Millî Eğitim Müdürü Arslan Korkmaz, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü İlknur Aydın, Okul Müdiresi Nazife Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

blank blank

Projelerin bulunduğu stantları gezen Korkmaz, öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri tek tek inceleyerek, hazırlayan öğrencilerden projenin amacı, hedefi ve faydaları hakkında bilgi aldı. Projede emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

blank blank

Mesleki Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 projesi kapsamında hazırlanan fuarda Değerler Eğitimi, Kültürel Miras, Sağlıklı Yaşam ve Spor temalı toplam 13 proje sergilenmiş olup 52 öğrenci ve 19 danışman öğretmen görev aldı.

Fuar yarın da(24 Mayıs Cuma) ziyarete açık olacak.

blank blank

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.