6 yaşında ilk kişisel sergisini açtı

Bodrum’da yaşayan 6 yaşındaki Sonat Sezgin, 1 yıl boyunca üzerinde çalıştığı eserlerini sergiledi. Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Sonat, eserlerini okulunun giriş kısmında öğretmenlerinin ve arkadaşlarının beğenisine sundu…

6 yaşında ilk kişisel sergisini açtı
Yayınlanma: Güncelleme: 20 views

Bodrum’da yaşayan 6 yaşındaki Sonat Sezgin, 1 yıl boyunca üzerinde çalıştığı eserlerini sergiledi.

blank

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Sonat, eserlerini okulunun giriş kısmında öğretmenlerinin ve arkadaşlarının beğenisine sundu. Yaptığı resimleri tek tek gösteren minik ressam, sergiye gelenlerden büyük beğeni aldı.

Toplamda 38 eserden oluşan bir günlük sergide küçük ressam Sezgin, kimi zaman hayal dünyasını, kimi zaman da gözlemlerini resimlerine taşıdı.

Her ikisi de öğretmen olan Zehra&Soner Sezgin çifti, oğullarının 20 aylıkken renkleri öğrenip, ana-ara renkleri tanıyabildiğini söyledi.

blank blank

Minik ressam ile keyifli dersler yaptıklarını söyleyen Görsel Sanatlar Öğretmeni Seren Turgut, “Sonat, özel bir yeteneğe sahip. Görüp onu etkileyen ve keşfettiği herseyi resmine taşıyor. Doğa, bitki ve hayvanlara olan ilgisini, gözlemciliğini ve görsel güçlülüğünü resimlerine yansıtması bu ilk kişisel sergisinin oluşmasını sağladı.” dedi.

blankblank
Sezgin’in ilk kişisel sergisinde babası Müzik Öğretmeni Soner Sezgin de saksafonuyla eşlik ederek, ziyaretçilere keyifli seyirler sundu.

blank blank blank blank blank

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.