Muğla Barosu Stajyer Avukatlarına UNICEF Eğitimi

Muğla Barosu stajyer avukatlarına UNICEF’ in “Çocuk Dostu Hukuki Yardıma İlişkin Rehber İlkeler” eğitimi düzenledi. Muğla Barosunun başlattığı UNICEF’in (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) uluslararası sözleşmeler ve düzenlemelere göre oluşturduğu..

Muğla Barosu Stajyer Avukatlarına UNICEF Eğitimi
Yayınlanma: Güncelleme: 19 views

Muğla Barosu stajyer avukatlarına UNICEF’ in “Çocuk Dostu Hukuki Yardıma İlişkin Rehber İlkeler” eğitimi düzenledi.

Muğla Barosunun başlattığı UNICEF’in (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) uluslararası sözleşmeler ve düzenlemelere göre oluşturduğu “Çocuk Dostu Hukuki Hizmetler Eğitimi” programının ilki Bodrum’ da, Müsgebi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Eğitmen Avukat Meltem Anayaroğlu eşliğinde gerçekleştirilen programda, stajyer avukatlar, BM Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin temel felsefesi ve sözleşme ile düzenlenen şemsiye hakların üzerinde disiplinler arası ve interaktif çalışmalar yaptı.

Bodrum Baro Temsilcisi Av. Onursal Özbek, stajyer avukatların aldıkları bu eğitimlerle çocukların yasal olarak güçlendirilmesine katkıda bulunmalarının hedeflendiği ve çocukların adalete etkin bir şekilde erişimini sağlamanın amaçlandığını söyledi.

Avukatlar Emine Yenilmez Aydemir, Vahit Çevik, Özgecan Tut, Elif Zehra Ertürk’ün kolaylaştırıcılığındaki program, Bodrum Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü Psikolog Oya Olungan ve Psikolog Duygu Yerman İnce’nin katkıları ile gerçekleştirildi.

blank blank

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.